4G voor alle klanten bij T-Mobile

3 april 2013 door in Mobiel internet en T-Mobile.

T-Mobile 4GLater dit jaar begint T-Mobile met de uitrol van het 4G-netwerk en stelt dit aan alle klanten beschikbaar zonder extra kosten. Natuurlijk moet de smartphone wel geschikt zijn voor 4G. Zoals eerder toegezegd, gaat T-Mobile ook zorgen voor betere prestaties van het 3G-netwerk.

In het najaar begint de uitrol van 4G in Amsterdam en omstreken, daarna wordt naar landelijke dekking toegewerkt. Dat moet dan in de tweede helft van 2014 afgerond zijn. Het 4G-netwerk zorgt voor een sneller en stabieler internet. Klanten van T-Mobile met een abonnement, maar ook  die met een prepaidtoestel, kunnen daar zonder extra kosten gebruik van maken. Het is echter wel zo dat de snelheid beperkt is, waarbij de limiet nog niet is vrijgegeven, maar deze zal sneller zijn dan het 3G-netwerk.

Maximaal

Willen klanten de maximale snelheid ervaren, dan kunnen zij hun abonnement aanpassen of een nieuwe afsluiten. Zes van de tien klanten van T-Mobile hebben een smartphone. Reden voor de provider om 4G op een 1800 MHz-frequentie aan te bieden, waardoor alle smartphones en tablets er gebruik van kunnen maken, dus ook de iPhone 5, de iPad en iPad mini.

3G

In het kader van het programma ‘Samen meer bereiken’ beloofde T-Mobile ook zich in te gaan spannen voor verbetering van het 3G-netwerk. Die belofte staat nog steeds, de aanbieder gaat zorgen voor meer capaciteit en een betere dekking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
hollandsnieuwe en Youfone verhogen internetsnelheden

Internet en de vele apps die beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat we via de smartphone altijd en overal op de...

Sluiten