30 januari 2017 door in hollandsnieuwe

hollandsnieuwe 4GVanaf vandaag biedt hollandsnieuwe 4G aan bij sim only en telefoon abonnementen vanaf 500 MB. Nieuwe klanten en natuurlijk bestaande klanten van de provider kunnen vanaf nu over het super snelle 4G-netwerk surfen.

Per vandaag krijgen hollandsnieuwe abonnees de beschikking over het snelle 4G netwerk. Voor slechts 2 of 1 euro extra in de maand surfen klanten nu ook over het LTE netwerk van Vodafone. De budget aanbieder wil “mobiele telefonie weer begrijpelijk” maken.

hollandsnieuwe biedt vanaf vandaag 4G

De provider biedt het nieuwe 4G netwerk per direct aan. Abonnees die gebruik maken van de nieuwe mogelijkheid kunnen downloaden met een snelheid van maximaal 150 Mbps en de maximale uploadsnelheid is 50 Mbps. Blijf je internetten via het 3G netwerk, dan kun je over het internet surfen met een maximale snelheid van 25 Mbps en uploaden met maximaal 3,6 Mbps.

Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen zich aanmelden en hun abonnement upgraden naar 4G. Je dient hiervoor wel extra te betalen. Bestaande klanten kunnen inloggen via hun eigen inlog en daar aangeven dat ze gebruik willen maken van 4G. 11 dagen voordat je nieuwe maandelijkse wordt opgewaardeerd kun je wijzigen naar 4G.

4G Dekking: Net zoals Ziggo maakt hollandsnieuwe gebruik van het 4G netwerk van Vodafone. Je hebt dankzij dit 4G netwerk overal in Nederland dekking.

4 sim only bundels met 4G mogelijkheid

hollandsnieuwe heeft vier sim only bundels. Je kunt kiezen uit sim only abonnement met de volgende aantallen belminuten, MBs en SMSjes: 500, 1000, 1500 en 2000. Het gebruik wordt van je bundel afgehaald ongeacht of het een belminuut, MB of SMS is. Om gebruik te kunnen maken van het 4G netwerk betaal je 2 euro per maand extra bij de 500 en 1000 sim only bundel. Voor de bundels ter grootte van 1500 en 2000 betaal je 1 euro per maand extra. De extra prijs blijft hetzelfde ongeacht of je kiest voor een looptijd van 1 jaar of 2 jaar.

hollandsnieuwe maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone. De provider wil dat mobiele telefonie begrijpelijk is en kijkt met een frisse blik naar de wereld. Het bedrijf doet de dingen anders dan anders en staat voor voordeel, openheid en een verfrissende nuchtere aanpak. Het aanbod van hollandsnieuwe is duidelijk en helder.

4 reacties op "4G netwerk nu beschikbaar voor hollandsnieuwe abonnees"
Monique Tesselhof

Kan ik per direct mijn abbonnement omzetten naar 4g?

Reageer

@Monique: dat zal er waarschijnlijk van afhangen of je contractvrij bent. Het beste kun je hierover even contact opnemen met de klantenservice van hollandsnieuwe: 0900-0324

Laat je het ons even weten hoe het is afgelopen?

Reageer
Karin rijnaarts

Hallo,

Ik heb gisteren mijn mobiel ontvangen met nieuw nummer.
Ik zie vooralsnog geen 4g mogelijkheid om in te stellen.
Bij mijn bundel stond dat 4 g erbij zat.

Mvg

Reageer

@Karin: Wat voor toestel heb je? Het kan namelijk zo zijn dat je 4G nog even moet inschakelen op je mobiel.

Reageer

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only