2021 een goed sim only jaar
29 december 2020 door in KPN en T-Mobile

5G sim only abonnementenHet komende jaar, 2021, belooft een goed jaar te worden voor de Sim Only gebruiker. De lancering van het 5G netwerk voert de prijsdruk op het 4G netwerk op en daarnaast zijn er een groot aantal uitstekende smartphones gepresenteerd. Deze aantrekkelijke telefoons hebben een lage prijs. Goede ontwikkelingen waar veel sim only abonnees zeker van gaan genieten het aankomende jaar.

Het jaar 2020 stond ook voor sim only natuurlijk in het teken van een gloednieuw netwerk. De grote drie providers lanceerde ieder hun eigen 5G netwerk. Het netwerk van KPN werd dit jaar als snelste 5G netwerk getest. Voor 4G gebruikers is T-Mobile nog altijd het snelst. Voor sim only abonnees verwachten wij dat de positieve ontwikkelingen van 2020 extra voordeel opleveren in 2021. Want met de komst van het 5G netwerk wordt de keuze groter en ook de prijsdruk op het 4G netwerk. Er was nog een positieve ontwikkeling. Er zijn afgelopen jaar meer aantrekkelijke telefoons verschenen voor een beperkt budget. 2020 was zelfs het jaar van de goedkoopste Apple iPhone.

5G ook voor de sim only abonnee

Je kunt als sim only gebruiker ook genieten van de hoogste 5G snelheden. Bij KPN sluit je eenvoudig een 5G abonnement af en als je meer data verbruikt? Dan zijn Vodafone en T-Mobile ook aantrekkelijke opties. Wat zijn de voordelen van het 5G netwerk? Je bent alvast klaar voor de toekomst en je kunt je nog sneller over het internet voortbewegen. Om gebruik te kunnen maken van dit netwerk is wel een telefoon nodig met 5G ondersteuning.

Prijsdruk 4G

Met de komst van deze nieuwe netwerken staan de prijzen van de oudere 4G netwerk meer onder druk. Er was al best veel concurrentie en nu biedt elke sim only provider eigenlijk een oud netwerk aan. Hoewel de snelheden op het 4G netwerk snel genoeg zijn om urenlang te Netflixen op hoge beeldkwaliteit, is het 5G netwerk nog sneller. Op dit moment houden de premium providers dit nieuwe netwerk nog voor zichzelf. Ze moeten ook nog flink wat geld investeren om het 5G netwerk landelijk dekkend te krijgen. Daarna zal mondjesmaat 5G ook beschikbaar worden bij de budget providers. Goednieuws voor de gemiddelde sim only internetter en beller. Want die kunnen prima vooruit met het goedkoper wordende 4G netwerk. Laat 2021 maak komen.

Uitstekende goedkope telefoons

Nog een reden waarom 2021 zo’n goed jaar voor sim only wordt, zijn telefoons. Jazeker. De los prijs van goede telefoons is de afgelopen jaren flink gedaald. Je kunt nu al voor 200 euro een telefoon kopen met goede processor en een flink aantal camera’s. Voor een budget van circa 500 euro heb je in 2020 al een vlaggenschip en die telefoons worden komend jaar alleen maar goedkoper. Binnen dit budget vind je meerdere toestellen zoals de Xiaomi Poco F2 Pro. Een hippe telefoon die is voorzien van de snelste processor van het moment. Sterker nog je koopt een nieuwe iPhone voor dit bedrag.

Goedkoopste iPhone ooit: Apple iPhone SE 2020

Vroeger kon je voor 500 euro alleen een snelle Android telefoon kopen. Met dit budget is er sinds 2020 ook een gloednieuwe Apple iPhone te kopen. De voordelige Apple iPhone SE 2020 is een krachtige smartphone met de uitstraling van een iPhone 8 en binnenwerk van de luxe iPhone 11. Je kunt met deze telefoon nog jaren vooruit. De iPhone SE 2020 is volgend jaar nog goedkoper inclusief Sim only.

Geef een reactie

Ben sim only
Budget-Mobiel sim only
hollandsnieuwe sim only
KPN sim only
Lebara sim only
Simpel sim only
Simyo sim only
T-Mobile sim only
Tele2 sim only
Vodafone sim only
Youfone sim only