Ziggo

Ziggo SIM Only abonnementen

Exclusief voor bestaande Ziggo klanten is er nu Ziggo Mobiel. Scherp geprijsde bundels. Betalen per seconde of kB en geen starttarief. Bovendien zit je nergens aan vast, en krijg je toegang tot meer dan 2 miljoen WifiSpots.

Selecteer & verfijn jouw Ziggo sim only abonnement

Selecteer je belminuten
Selecteer je smsjes
Selecteer je internet MB's
Sim Only met mobiel internet
Ziggo
75 min + onbeperkt sms
+ 300 MB 4G
€ 9,00 p/m
1 mnd
» info & bestel
Ziggo
500 min + onbeperkt sms
+ 1,5 GB 4G
€ 15,00 p/m
1 mnd
» info & bestel
Ziggo
onbeperkt bellen/sms
+ 4,5 GB 4G
€ 25,00 p/m
1 mnd
» info & bestel

Indien je op dit moment al een Ziggo abonnement hebt, kun je dit verlengen door één van onderstaande sim only abonnementen af te sluiten. Verlengen betekent uiteraard dat je jouw eigen telefoonnummer behoudt. Bovendien krijg je als bestaande Ziggo klant vaak véél extra korting!

Sim Only met mobiel internet
Ziggo
75 min + onbeperkt sms
+ 300 MB 4G
€ 9,00 p/m
1 mnd
» info & bestel
Ziggo
500 min + onbeperkt sms
+ 1,5 GB 4G
€ 15,00 p/m
1 mnd
» info & bestel
Ziggo
onbeperkt bellen/sms
+ 4,5 GB 4G
€ 25,00 p/m
1 mnd
» info & bestel
Meer informatie over Ziggo SIM Only abonnementen

Ziggo is - zeker na de fusie met UPC - de grootste aanbieder van kabel in Nederland. Ruim drie miljoen huishoudens zijn bij Ziggo aangesloten en maken gebruik van hun kabeltelevisie, internet en telefonie abonnementen. Naast tv en internet biedt Ziggo tegenwoordig ook sim only voor mobiele telefonie aan. Deze mobiele abonnementen zijn exclusief voor Ziggo internet klanten.

De abonnementen van Ziggo

De abonnementen van Ziggo zijn erg eenvoudig. Je hebt slechts de keuze uit drie verschillende opties, namelijk: Ziggo Mobiel Veel, Ziggo Mobiel Heel Veel en Ziggo Mobiel Héééél Veel. De abonnementskosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid data of het aantal belminuten. Heb je uiteindelijk spijt van je keuze? Geen probleem. Bij Ziggo kan je je abonnementsvorm iedere maand veranderen. Ook zijn de sim only abonnementen iedere maand opzegbaar.

Voordelen van Ziggo Mobiel

Bij Ziggo betaal je nooit een starttarief en worden de kosten verrekend per seconde of kB. Daarnaast kan je gratis gebruik maken van de vele WifiSpots van Ziggo die over heel Nederland geplaatst zijn. Zo kan je op veel verschillende openbare plekken in Nederland gratis internetten met je mobiel.


Algemene provider informatie

GSM netwerk:Vodafone
Simkaart type:reguliere simkaart, micro simkaart & nano simkaart
Voorwaarden:Algemene voorwaarden
Internet snelheid:GPRS, 3G en Wifispots.
Houdbaarheid van belminuten e.d.:Je tegoed is 1 maand geldig en wordt niet meegenomen naar de volgende maand.
Contractduur:1 maand.
Opzegtermijn:1 maand
Levertijd:Binnen 7 dagen


Kosten Ziggo SIM Only

Aansluitkosten:Gratis
Belminuten buiten de bundel:€ 0,20 per minuut
Dataverkeer (internet) buiten de bundel:Dataverbruik buiten uw bundel kost € 0,10 per MB.
Starttarief:Je betaalt geen starttarief.
Afrekenmodel:Er wordt afgerekend per seconde.

Veelgestelde vragen over Ziggo

» Welk netwerk gebruikt Ziggo mobiel?

» Moet ik Ziggo internet hebben om klant te kunnen worden van Ziggo mobiel?

Er is nog geen review van Ziggo, schrijf als eerste een review over Ziggo!

Geef sterren:
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Klantenservice
  • Totaalscore

Klik op de afbeelding voor een nieuwe opgave=

Terug naar boven

Meer informatie over Ziggo

Sinds kort mogen wij kabelaar Ziggo ook verwelkomen als sim only provider. Ziggo maakt gebruik van het netwerk van Vodafone en de daarbij behorende diensten en services. Het grote voordeel van Ziggo Mobiel is misschien wel de extra diensten die beschikbaar zijn zoals het gratis gebruik maken van WiFispots, maar er zijn nog veel meer redenen te noemen waarom Ziggo een voordelige keuze kan zijn.

Extra diensten

Ziggo wifi hotspotsZoals gezegd biedt Ziggo bij hun sim only abonnementen ook extra diensten aan. De eerste dienst is het gratis gebruik maken van wifispots. Met deze inlogpunten kun je behoorlijk besparen op de databundel. Uiteraard kun je alleen inloggen op wifispots van Ziggo, maar in het dekkingsgebied van Ziggo heeft vrijwel elke router in een huishouden de standaard beschikking over deze wifispot. Inmiddels telt Ziggo sinds de samengang met UPC maarliefst 2 miljoen van deze wifispots door Nederland. Een ander bijkomend voordeel is dat het abonnement maandelijks aanpasbaar is en hierdoor erg flexibel. Je zit dus nergens aan vast en kan het ook maandelijks opzeggen indien gewenst.

De bundels van Ziggo

Ziggo kent een drietal bundels met de opvallende namen Veel, Heel Veel en Heeel Veel. Zoals de namen het al doen vermoeden zijn het oplopende bundels. Het meest gekozen abonnement van Ziggo Mobiel is Heel Veel. Bij Ziggo Mobiel Heeel Veel kun je onbeperkt bellen, maar blijft de databundel wel steken op maximaal 1 GB. De benaming slaat in dit geval dus puur op het aantal belminuten en dus niet zozeer op de databundel. Dat Ziggo niet meer data aanbiedt is enerzijds logisch, omdat er met de smartphone ingelogd kan worden op 1.2 miljoen wifispots in het verzorgingsgebied van Ziggo.

Applicaties

Ziggo sim onlyNaast de dienstverlening op het mobiele netwerk biedt Ziggo ook nog extra's aan welke wij niet zo snel aantreffen bij andere providers. Zo beschikt Ziggo over de applicatie Bapp. Met deze applicatie is het mogelijk om via WiFi met jou smartphone of tablet gratis te bellen. Eigenlijk dus gewoon bellen via internet. Ook kun je gebruik maken van de Ziggo TV App, waarmee je in en rondom het huis via WiFi naar televisie kunt kijken op je mobiel of laptop. Deze applicaties zijn wellicht niet exclusief voor Ziggo Mobiel klanten, maar wel exclusief bij Ziggo. Hiermee onderscheid Ziggo zich nogmaals van andere providers.

Waarom Ziggo?

In vergelijking met andere providers moet Ziggo het voornamelijk hebben van zijn extra diensten en applicaties. Maandelijks is de provider overigens ook niet heel duur en kan in sommige gevallen zelfs nog wel interessant zijn, zeker als je toch al Ziggo klant bent. Het meest interessante is misschien toch wel de mogelijkheid om met jou sim only abonnement te kunnen inloggen op 1.2 miljoen wifispots in Nederland. Hiermee kun je de maandelijks databundel extreem ontlasten en kun je toch ongestoord mobiel internetten op hoge snelheid.


Terug naar boven