Kan ik een bestelling ook annuleren?

Ja hoor. Bij Vergelijk Sim Only heb je (net als bij alle providers) recht op 14 dagen bedenktijd. In die periode kun je zonder opgaaf van reden je bestelde abonnement afzeggen. Dit heet ook wel het herroepingsrecht. Heb je het abonnement rechtstreeks bij een van de bij ons aangesloten providers afgesloten? Neem dan contact op met de betreffende klantenservice. Indien je het sim only abonnement hebt afgesloten via Vergelijksimonly.nl zijn er drie mogelijkheden.

  1. Bij het contract dat je per post van ons ontvangt zit een herroepingsformulier. Vul deze in en stuur deze per post of mail naar Telecombinatie*.
  2. Ben je het formulier kwijt, of heb je deze niet ontvangen? Download dan dit formulier en stuur deze ingevuld per post of mail naar Telecombinatie*.
  3. Je kunt ook het herroepingsformulier van Vergelijksimonly.nl invullen en deze naar ons sturen. Wij sturen deze dan zo snel mogelijk door naar Telecombinatie*.

Hou er rekening mee dat eventueel gebruik van je abonnement tussen het moment van bestelling en de annulering wel door de provider in rekening kan worden gebracht. Raadpleeg de algemene voorwaarden van de provider over de exacte gang van zaken in geval van herroeping.

* Telecombinatie is de tussenpartij die je bestelling bij de provider verwerkt, voor een optimale afhandeling van de annulering is het verstandig het formulier rechtstreeks naar hen te sturen.